Antena Căutare

Alexandru Cumpănașu, revoltat de ceea se ce întâmplă acum în Dobrosloveni: „Și acum încerc să înțeleg acest lucru incredibil”

După declarața de presă dată împreună cu tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta dinspărută din Caracal, unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, și-a strigat revolta, pe pagina de Facebook. În ciuda tragediei ce a speriat o țară întreagă, femeile din Dobrosloveni continuă să se pună în pericol.

După declarața de presă dată împreună cu tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta dinspărută din Caracal, unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, și-a strigat revolta, pe pagina de Facebook. În ciuda tragediei ce a speriat o țară întreagă, femeile din Dobrosloveni continuă să se pună în pericol.

Alexandru Cumpănașu este revoltat de ceea ce se întâmplă în Dobrosloveni. Unchiul Alexandrei Măceșanu a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că femeile din localitate continuă să facă autostopul.

„Dragi romani, astazi am petrecut clipe groaznice si cumplit de dureroase alaturi de familie la Dobrosloveni. In timp ce mergeam spre casa parinteasca am observat alte femei care stateau in acelasi loc la OCAZIE dupa intreaga tragedie a Alexandrei... Si acum incerc sa inteleg acest lucru incredibil!!! Poate primarul pune totusi niste curse la dispozitia acestor "tinte" sigure ale infractorilor!

In al doilea rand nu am vazut nimic mai abject decat reactia unui sistem incoltit si disperat de a lovi in batalia mea din aceste zile pt Alexandra decat acel asa zis sondaj online prin care oamenii erau intrebati daca m-ar vota la Presedintie. Nu exista nimic mai infect, ordinar si jignitor decat o asemenea propaganda de denigrare. NU. NU VOI CANDIDA. Oameni ticalosi ce sunteti!!

Pur si simplu pana acum nu am avut timp sa raspund unei asemenea abjectii. Inca stau si ma intreb de ce ar face cineva asa ceva? Eu nu stiu daca nepoata mea este moarta sau vie, securitatea familiei mele este in pericol si un sistem bolnav se tine de calcule si scenarii MACABRE.

Vreau insa sa va multumesc tuturor celor care ati fost si sunteti alaturi de mine in acest demers de destructurare a unui sistem MAFIOT care a cuprins intreaga tara si caruia i-a cazut victima nepoata mea si mii de alte copile.

Zilele urmatoare va promit ca voi continua lupta si voi scoate la lumina tot gunoiul unui stat prabusit si cel mai important nu ma las pana cand Alexandra nu va fi gasita”, a scris Alexandru Cumpănașu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cazul Caracal: Criminaliştii sunt la locuinţa lui Gheorghe Dincă pentru prelevare de probe şi noi percheziţii... Afacerist italian care a cunoscut-o bine pe fiica lui Gheorghe Dincă: „Mi-a spus că îmi poate procura fete pentru distra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x