Antena Căutare

Alexandru Visinescu va fi anchetat de Parchetul General. Tortionarul, acuzat de omor deosebit de grav

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a cerut, joi, Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dosarul cu denuntul formulat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER), impotriva tortionarului Alexandru Visinescu.

Alexandru Visinescu a fost comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat in perioada 1956 - 1963. Potrivit Mediafax, dosarul a fost solicitat pentru a se analiza oportunitatea efectuarii urmaririi penale de catre procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica.

Solicitarea vine dupa ce, miercuri, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti a dispus declinarea competentei de solutionare a cauzei in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Pe 30 iulie, IICCMER a solicitat Parchetului de pe langa Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti inceperea urmarii penale a fostului comandant al inchisorii Ramnicu Sarat, Alexandru Visinescu, pentru omor deosebit de grav.

Sursa: Antena 3

COD PORTOCALIU de canicula! Ministerul Sanatatii cere suplimentarea ambulantelor. Sfaturile medicilor pentru populatie... Horoscopul zilei cu Andreea Joita! Vezi ce-ti rezerva astrele pentru 9 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x