Antena Căutare

Alimentele pe care nu trebuie să le cumpărăm din supermarket. Somonul e în cap de listă!

Probabil doar câteva dintre alimentele pe care le găseşti la SUPERMARKET pot fi consumate, fără riscul de a-ţi afecta sănătatea. În rest, este recomandat să fii foarte atent şi să citeşti etichetele înainte de a le cumpăra

Probabil doar câteva dintre alimentele pe care le găseşti la SUPERMARKET pot fi consumate, fără riscul de a-ţi afecta sănătatea. În rest, este recomandat să fii foarte atent şi să citeşti etichetele înainte de a le cumpăra.

Multi considera ca produsele din SUPERMARKET sunt "sigure", dar adevarul este cu totul altul.

Iata cateva dintre alimentele pe care NU trebuie sa le cumperi de la SUPERMARKET:

1. SOMONUL.Daca pana nu demult, SOMONUL era considerat o raritate si nu multi erau cei care isi permiteau un astfel de "lux", cu totul altfel stau lucrurile in ziua de astazi. Asa zisul somon "salbatic" provine, de fapt, din fermele special amenajate pentru cresterea acestora. Iar modul de crestere nu este deloc unul "ecologic", ba chiar din contra. Acesti pesti sunt hraniti cu derivati din soia, carne de pui si diverse concentrate, asa ca nu trebuie sa fii un specialist pentru a realiza ca nu sunt tocmai sanatosi.

2. ROSIILE din CONSERVA. Poate ca nu stiai pana acum, dar SUCUL de ROSII si ROSIILE din conserve sunt extrem de nocive, mai ales pentru femei. Care este explicatia? Ei bine, aceste conserve contin estrogen sintetic de tipul BCA ( presc. de la Bisfenol A, o toxină chimică industrială, o formă a unui estrogen sintetic dezvoltată în anii '30). Acest tip de estrogen este foarte periculos, in contextul in care poate cauza boli de inima si infertilitate.
Asa ca, ai face bine sa stai deoparte cand vine vorba despre aceste produse. Conservele cu ROSII, provenite din import, contin acest tip de estrogen modificat care, in contact cu acidul din rosii, devine foarte nociv. Daca nu ai timp pentru a face suc de ROSII, incearca pe cat posibil sa le cumperi pe cele depozitate in sticle, contin mai putini adivi. De asemenea, evita-le pe cele provenite din strainatate si alege o firma romaneasca, care utilizeaza ingrediente ecologice, de preferinta.

Vezi continuarea AICI.

Vremea se răceşte în zilele următoare. Temperaturile vor scădea cu 10 grade... Veşti de ultimă oră privind starea răniţilor în incendiul din clubul Colectiv: O persoană ar putea fi transferată la un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x