Alina Eremia: "Cred că talentele adevărate merită încurajate încă din copilărie"

„Next Star”, emisiunea-fenomen prezentată de Dan Negru, revine din 11 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu noi juraţi. Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL şi Pepe sunt artiştii care vor juriza, în cel de-al şaselea sezon, cei mai talentaţi copii ai României, din diverse domenii.

„Next Star”, emisiunea-fenomen prezentată de Dan Negru, revine din 11 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu un nou sezon și cu noi jurați. Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe sunt artiștii care vor juriza, în cel de-al șaselea sezon, cei mai talentați copii ai României, din diverse domenii.

Cum este să te întorci la TV, de data aceasta ca jurată, într-o emisiune pentru copii?
Sunt încântată de noua ipostază şi mă bucur că am ocazia să văd atâţia copii talentaţi. Cred că talentele adevarate merită încurajate încă din copilărie, doar aşa vom putea evolua. Cred că astfel pot întoarce ajutorul care mi-a fost mie oferit cândva. Îmi place şi mai mult sezonul acesta pentru că sunt copii din foarte multe domenii... aşa că abia aştept să vedeţi ce v-am pregătit.

Ce vei aprecia cel mai mult la micii concurenti?
În primul rând talentul şi naturaleţea.

Cum este să colaborezi din nou cu Dorian Popa?
Eu cu Dorian suntem prieteni şi am vorbit constant, avem aceeaşi casă de discuri, discutăm despre piesele pe care urmează să le lansăm, am discutat şi despre noua ipostază şi suntem amândoi evident încântaţi.

Cum este atmosfera la filmări?
Momentan sunt în cea de-a doua zi de filmare şi pot să vă spun că sunt extrem de încântată de ce am văzut pe platourile de filmare. Abia astept ca şi cei de acasă să vadă ce talentaţi sunt copiii de la Next Star.

Ce alte surprize a pregătit echipa “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 11 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon.

Ultimele știri