Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocațiilor pentru copii

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, în urmă cu puțin timp, proiectul de lege al PSD privind dublarea alocațiilor pentru copii. 

Alocațiile pentru copii vor fi dublate. Klaus Iohannis a promulgat legea privind creșterea indemnizațiilor

Administrația prezidențială a anunțat că șeful statului a semnat marți decretul pentru "promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 9/2019 pentru modificarea și completarea Legii nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, precum și pentru modificarea art. 58 alin. (1) din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap (PL-x 124/13.03.2019)".

Se măresc sau nu alocațiile copiilor în 2020? Părinții sunt revoltați

Această decizie vine la scurt timp după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că PNL ia în calcul patru variante pentru sancționarea proiectului de lege al PSD care a trecut de Parlament privind creșterea alocațiilor. Printre variante se numără atacarea la CCR, prorogarea termenului de intrare în vigoare sau angajarea răspunderii Guvernului.

Vești bune pentru elevi! Alocațiile copiilor cresc de la 1 ianuarie 2020

În luna decembrie, Camera Deputaţilor a votat, decizional, iniţiativa legislativă ce prevede dublarea alocaţiei pentru copiii între 2 şi 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro