Antena Căutare

Alternative pentru brandul Romaniei

In locul frunzei din logo-ul Romaniei, specialisti in branding spun ca am fi putut folosi multe alte simboluri. Care sa fie reprezentative pentru noi si care sa nu starneasca controverse. Un clopot sau o fantana. Iata si explicatiile.

Fantana cea cu cumpana, care poate fi foarte usor asimilata cu crucea Sf Andrei, cel care a crestinat poporul roman", acestea puteau fi folosite pentru imaginea Romaniei, sunt de parere specialistii.


Frunza aleasa pentru logo-ul lansat deja reprezinta Carpatii si peisajele Romaniei. Ramanem cu ea. Asa a decis comitetul de branding de la ministerul turismului. Cand au fost chemati la discutii, la Bucuresti, spaniolii au sustinut ca este originala.

Logo-ul de acum a fost ales din sapte propuneri prezentate la Bucuresti. Fara ca cineva din comitetul de branding sa fi avut curiozitatea sa verifice pe internet daca simbolurile sunt originale sau nu.





Adriean Videanu da iar prime minerilor si energeticienilor... Suntem codasii Europei in privinta reducerii deceselor in accidentele rutiere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x