Antena Căutare

"Am ajuns la capătul nervilor". O stradă din Timișoara, terorizată de alarma unei mașini. Sună încontinuu, de trei zile: "Poliția a zis că nu are nicio soluție, că nu e spartă"

Este mare scandal într-un cartier din Timișoara, după ce mai mulţi oameni s-au plâns ca liniştea le este perturbată de alarma unei maşini. Deşi parcat regulamentar, autoturismul pare să fi devenit o adevărată problemă pentru cei care locuiesc în zona.

Este mare scandal într-un cartier din Timișoara, după ce mai mulţi oameni s-au plâns ca liniştea le este perturbată de alarma unei maşini. Deşi parcat regulamentar, autoturismul pare să fi devenit o adevărată problemă pentru cei care locuiesc în zonă.

Timişorenii de pe strada Orion se plâng de alarma mașinii care ar suna, de trei zile și trei nopți, scrie tion.ro.

De trei zile, sună alarma în fața geamului meu. Am sunat și la IPJ, și la Locală, au venit aici, au identificat proprietarul și au zis că nu au ce să facă, că nu e spartă mașina. Am ajuns la capătul nervilor”, a fost mesajul celui care a luat atitudine și a apelat la presa locală.

Deși autoturismul este parcat legal, în cartierul Soarelui, unde locuiește și primarul Timișoarei, oamenii legii sunt legați de mâini și de picioare. Mașina îi aparține unei femei din Caraș-Severin, care le-ar fi spus polițiștilor că se află în Reșița și că nu poate veni în Timișoara.

A fost înregistrată sesizarea în cursul zilei de miercuri, fiind cunoscută și de Secția 2 Poliție. Totodată, s-a transmis situația și la Biroul Rutier și se fac toate demersurile pentru a se lua legătura cu proprietarul, care este din Caraș-Severin. Alte măsuri vor fi stabilite ulterior”, au transmis reprezentanții Poliției Locale, potrivit tion.ro

INCENDIU CERNOBÎL. Primele declarații ale autorităților române. Cum ne vor afecta radiațiile: "S-au făcut măsurător... Se strică vremea! Cod galben de ploi și grindină în Capitală și mai multe județe din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x