Antena Căutare

Am ajuns și la Hollywood! Doi bărbați din Iași au falsificat buletinul actorului Robert De Niro. Ce pedeapsă au primit, după ce au fost descoperiți

Doi falsificatori de bani din Iaşi vor petrecere următorii ani în spatele gratiilor. Curtea de Apel Iaşi a decis ca Ştefan Badii să stea în puşcărie 6 ani şi 8 luni, după ce i-au contopit mai multe pedepse, inclusiv cea privind falsificarea de buletine. Un alt bărbat, Sorin Bulgaru, a primit şi el o pedeapsă de 6 ani şi 10 luni. 

Ştefan Badii și Sorin Bulgaru isi vor petrece urmatoarea perioada in inchisoare, dupa ce au fost auzati de mai multe infractiuni, printre care si falsificarea actului de identitate al actorului Rober tde Niro.

Inculpatul Badii Ştefan a falsificat bancnote prin scanarea unei bancnote autentice, după care, prin prelucrare software, scotea seria de pe ea şi făcea un şablon de trei bancnote pe pagină. Odată finalizat şablonul, scotea la imprimantă trei bancnote pe pagină pe care imprima seriile. Badii Ştefan a inscripţionat bancnotele astfel falsificate cu serii diferite, folosind un tabel generator de serii în program Excel“, se arată în rechizitoriu, potrivit Ziarul de Iași.

După ce seriile erau imprimate, bancnotele erau tăiate cu ajutorul unei ghilotine, apoi era decupată, cu un cutter, fereastra transparentă a cupiurilor. La final, se lipea o bucată de bandă scotch modelată cu ajutorul cutterului, astfel încât să acopere fereastra bancnotei. Ulterior, Badii desena capul unui vultur cu un instrument folosit la desenul tehnic. La final, lipea bandă scotch şi pe partea cealaltă a ferestrei transparente a cupiurilor, potrivit procurorilor ieşeni.

Venus Dragnea şi Ştefan Badii au fost implicaţi şi într-un alt dosar, de înşelăciune, devenind celebri, după ce anchetatorii au găsit un act de identitate falsificat, ce conţinea chipul actorului american Robert De Niro.

Scandal uriaș într-un parc din București! Părinții s-au luat la ceartă cu pumnii și cu picioarele... Vești proaste pentru mii de români! Vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare de la 1 iulie! Anunțul făcut de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x