Antena Căutare

Am trăit s-o vedem şi p-asta! Chinezul a ÎMBLÂNZIT-O pe Monica Gabor

Adio, viaţă de noapte! De când nu mai e în preajma lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor parcă a uitat de nopţile albe prin cluburile de la malul mării. În plus, şatena nu vrea să îi dea motive de supărare iubitului chinez, aşa că, de când a venit în ţară, toate activităţile ei sunt legate de fetiţă. Şi atât!

Adio, viaţă de noapte! De când nu mai e în preajma lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor parcă a uitat de nopţile albe prin cluburile de la malul mării. În plus, şatena nu vrea să îi dea motive de supărare iubitului chinez, aşa că, de când a venit în ţară, toate activităţile ei sunt legate de fetiţă. Şi atât!


Degeaba i-a venit surioara de peste mări şi ţări, ea tot singură a petrecut! Ramona Gabor a fost refuzată de Moni ca nu cumva să se supere Mr. Pink. Greu de crezut, dar fosta Scorpie de la Izvorani. s-a cuminţit!


Monica Gabor și-a schimbat radical de când s-a mutat în America şi şi-a tras un iubit chinez. Pentru că Mr. Pink, potent financiar, îi asigură luxul de care are nevoie peste Ocean, vedeta ar face orice numai să-i fie pe plac.

La un an de la moartea mamei sale, diva a revenit pe plaiurile mioritice pentru organizarea parastasului, dar şi ca să petreacă ceva vreme alături de fiica ei de care este nedespărţită. Moni s-a cazat în acelaşi hotel cu fostul soţ şi şi-a petrecut majoritatea timpului la piscină alături de Irinuca, de sora ei, Ramona, de Irinel şi Matei Miko, fostul naş de cununie. Toată lumea a rămas surprinsă când a văzut-o atât de îmbrăcată. Nici vorbă de costum de baie, ci rochii menite să îi ascundă trupul cât mai mult. Nici sâmbătă seara nu a făcut excepţie.


În timp ce Ramona Gabor s-a distrat cu prietenele ei într-un club de fiţe, Monica a declinat, se pare, invitaţia. Cu siguranţă că Mr. Pink nu ar fi privit cu ochi buni o astfel de escapadă, aşa că vedeta a preferat să se distreze cu Irinuca. Fosta Scorpie de la Izvorani a fost surprinsă de paparazzii alături de fiica ei în timp ce asista la un program artistic destinat copiilor. Cele două priveau fascinate la întregul show care se petrecea în faţa lor. Ca o mămică grijulie, vedeta a stat tot timpul cu ochii pe fiica ei şi a încercat să treacă neobservată printre ceilalţi părinţi.


A optat pentru o rochie clasică în tonuri de alb şi negru, fără decolteu, lungă până la genunchi, şi-a lăsat pletele pe spate şi a renunţat la machiaj. Aşa că, în timp ce Ramona a avut o seară de pomină în club cu fetele, fostul ei soţ s-a distrat, probabil, cu Denisa Botcari, Moni şi-a luat în serios rolul de mamă pentru Irinuca.

Vezi mai multe fotografii AICI!

Nu scăpăm de călduri! PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri... CAMPIONII! România, medalie de AUR şi trei de ARGINT la Olimpiada Balcanică de Informatică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x