Antena Căutare

La ce se pot aștepta românii care au rate, în timpul pandemiei de coronavirus! Cât timp ar putea întârzia cu plățile

Românii ar putea să îşi plătească ratele cu întârziere. Reprezentanții mai multor bănci din România susțin că au găsit câteva soluții de avarie pentru un termen scurt.

Deocamdată, însă, nu există o decizie general valabilă pe care care să o aplice băncile în ceea ce privește amânarea plății ratelor la credite pentru toți românii sau pentru cei care sunt direct afectați de pandemia de coronavirus – adică cei care sunt în carantină, în autoizolare sau care au rămas acasă, în șomaj, după ce companiile pentru care lucrau au decis să închidă pe termen nedeterminat.

Totuși, reprezentanții mai multor bănci din România susțin că au găsit câteva soluții de avarie pentru un termen scurt. Unele dintre ele au decis să amâne plata ratelor pentru o lună, altele decideau să amâne plata pentru două luni, spre exemplu, pentru cardurile de cumpărături, nu pentru creditele mai mari.

Reprezentanții băncilor așteaptă să aibă discuții cu ministrul Finanțelor și cu reprezentanții BNR. Mai multe detalii despre posibiliatea amânării plății ratelor, în timpul pandemiei de coronavirus, în clipul de mai sus din „Observator”.

Se mai pupă sau nu mireasa, în vremea coronavirusului? Autoritățile au dat verdictul! Reguli stricte, la nunți! „Noroc c... Activităţile culturale ale Institutului Cervantes din Bucureşti, suspendate până la sfârşitul lunii aprilie. Cursurile d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x