Căutare Live

La ce se pot aștepta românii care au rate, în timpul pandemiei de coronavirus! Cât timp ar putea întârzia cu plățile

Românii ar putea să îşi plătească ratele cu întârziere. Reprezentanții mai multor bănci din România susțin că au găsit câteva soluții de avarie pentru un termen scurt.

Deocamdată, însă, nu există o decizie general valabilă pe care care să o aplice băncile în ceea ce privește amânarea plății ratelor la credite pentru toți românii sau pentru cei care sunt direct afectați de pandemia de coronavirus – adică cei care sunt în carantină, în autoizolare sau care au rămas acasă, în șomaj, după ce companiile pentru care lucrau au decis să închidă pe termen nedeterminat.

Totuși, reprezentanții mai multor bănci din România susțin că au găsit câteva soluții de avarie pentru un termen scurt. Unele dintre ele au decis să amâne plata ratelor pentru o lună, altele decideau să amâne plata pentru două luni, spre exemplu, pentru cardurile de cumpărături, nu pentru creditele mai mari.

Reprezentanții băncilor așteaptă să aibă discuții cu ministrul Finanțelor și cu reprezentanții BNR. Mai multe detalii despre posibiliatea amânării plății ratelor, în timpul pandemiei de coronavirus, în clipul de mai sus din „Observator”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Activităţile culturale ale Institutului Cervantes din Bucureşti, suspendate până la sfârşitul lunii aprilie. Cursurile d...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri