Antena Căutare

Ambasadorul Franței la București, umilit de fostul șef SPP: "Ești prostănacă?"

Dumitru Iliescu, fost şef SPP, a făcut mai multe afirmații jignitoare la adresa ambasadorului Franţei la Bucureşti, Michele Ramis şi ameninţă cu o scrisoare deschisă .

Dumitru Iliescu, fost şef SPP, a făcut mai multe afirmații jignitoare la adresa ambasadorului Franţei la Bucureşti, Michele Ramis şi ameninţă cu o scrisoare deschisă .

"V-ATI PIERDUT BUNUL SIMT, MME MICHELE RAMIS, AMBASSADRICE DE FRANCE EN ROUMANIE SAU SUNTETI PROSTANACA???Am văzut răspunsul pe care l-a dat Excelenţa Sa Doamna Michele Ramis, Ambasadoarea Frantei la Bucureşti, iniţiativei autorităţilor române de a-i pune la dispoziţie traducerea, în limba engleză, a amendamentelor la legile justiţiei, pentru o mai bună informare şi am rămas stupefiat de lipsa crasă de bun simţ a acesteia, de lipsa ei de pregătire şi acţiune diplomatică. Esti prostanacă doamna ambasadoare? Crezi ca noi nu ştim că aveţi în ambasadă persoane care cunosc limba română? Traducerea v-a fost pusă la dispoziţie de persoane care, în afară de faptul că cunosc foarte bine limba română, sunt şi specialişiti în domeniul dreptului în general şi a celui pernal în special. Aşa ca traducerea lor a fost şi în spiritul legii, nu numai în litera legii

Rămâne doar ca Guvernul Franţei să o retragă de la Bucureşti şi să trimită un ambasador adevărat, profesionist şi inteligent. Ea ne vorbeşte nouă despre corupţie, când corupţia în Franţa este în floare? Au avut mai mulţi politicieni de rang înalt, în frunte cu Preşedintele Franţei, ministrul de interne, şefi de partide politice, acuzaţi şi judecaţi pentru corupţie. Companiile lor au exportat corupţia în România, mituind decidenţii noştri politici pentru a câştiga contracte prin care ne-au devalizat bugetul, cu sute de milioane de euro. Dacă doamna ambasador doreşte, am să îi pun la dispoziţie acţiunile ilegale, de mare corupţie, derulate în România de aceste firme, printr-o scrisoare deschisă. Am să-i dau şi numele politicienilor şi oamenilor de afaceri corupţi din Franţa. Să nu mai facă ea pe lupul moralist că ne-am săturat! Să meargă în Franţa şi să facă sugestii, Parlamentului Franţei, cum să amendeze legile justiţiei în ţara ei", a scris Dumitru Iliescu, fost şef al Serviciului de Protecţie şi Pază, pe pagina de Facebook.

Dezvăluiri bombă în cel mai controversat caz: "Trupul fără cap al avocatei Elodia Ghinescu este zidit"... Veste proastă pentru pensionari. Când vor fi recalculate pensiile în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x