Antena Căutare

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti a vizitat-o pe tanara accidentata de diplomatul rus

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov, a vizitat-o la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala pe tanara care a fost lovita pe trecerea de pietoni de un dimplomat al ambasadei.

Potrivit unor surse oficiale, ambasadorul rus i-ar fi adus tinerei si un cadou, constand intr-un ursulet din plus si un buchet de flori.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Sergheevici Malghinov, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca diplomatul rus implicat in accidentul rutier care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti a parasit miercuri Romania, mandatul sau fiind incheiat de misiunea diplomatica, si ca se doreste rezolvarea cazului, fara politizare exagerata.

"Ambasada, inca o data, isi exprima regretul profund in legatura cu consecintele grave ale accidentului care a avut loc duminica. Exprimam sincera compasiune fata de rudele si cei apropiati. (...) Ambasada se afla intr-un contact permanent cu autoritatile spitalului", a afirmat ambasadorul.

Sursa: Antena3

Dambovita: Un copac a cazut peste un politist de la Rutiera... Lucrarile la podul de la Agigea le dau batai de cap soferilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x