Antena Căutare

O atingere ușoară și gata! Ambasadorului Rusiei i-a fost furat portofelul în Piaţa Mare din Sibiu

Ambasadorul Rusiei, Valery Kuzmin, a rămas fără portofel în Piaţa Mare din Sibiu. Oamenii legii încearcă să găsească făptaşul, după ce diplomatul a depus plângere la Poliţie, el spunând că a simţit o atingere uşoară în zona pieptului, iar apoi a constatat că buzunarul cămăşii sale fusese golit.

Ambasadorul Rusiei, Valery Kuzmin, a rămas fără portofelul în care avea bani și cardul diplomatic, în timp ce se afla în Piaţa Mare din Sibiu. Oamenii legii încearcă să găsească făptaşul, după ce diplomatul a depus plângere la Poliţie, el spunând că a simţit o atingere uşoară în zona pieptului, iar apoi a constatat că buzunarul cămăşii sale fusese golit.

Surse oficiale au decarat, luni, pentru News.ro, că ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valery Kuzmin, se afla în Piaţa Mare, sâmbătă seară, împreună cu soţia sa, când a simţit o atingere uşoară în zona pieptului, iar apoi a constatat că i-a dispărut portofelul din buzunarul cămăşii.

Diplomatul avea în portofel 1.250 de lei, 250 de dolari şi mai multe carduri de fidelitate, dar şi cardul de identitate diplomatică.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi se fac cercetări pentru furt calificat.

„În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliţiei Mununicipiului Sibiu au fost înregistrate 5 plângeri privind infractiuni de furt (tel mobile si portofele). Polițiștii din cadrul Biroului Investigatii Criminale, sub coordonarea Parc de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfaşoară activităţi de identificare a autorilor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene SIbiu.

Când se MĂRESC ALOCAȚIILE pentru copii în 2018. Care este suma pe care o pot încasa începând cu acest an!... Informația MOMENTULUI. România ÎN ALERTĂ după anunțul făcut de autorități: „Suntem într-o situație FĂRĂ PRECEDENT!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x