Antena Căutare

Ambulanta Bucuresti a inregistrat peste 2300 de solicitari, in week-endul de Paste

Peste 2300 de oameni au avut nevoie de serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov (SABI) in acest sfarsit de saptamana din diferite motive.

Dintre acestea 1.400 au fost urgente, cele mai multe fiind pentru probleme digestive, come, mai ales acoolice, traumatisme. S-au inregistrat si zece tentative nereusite de suicid si 20 de nasteri.

Managerul SABI, dr Alis Grasu, a declarat, ca numarul solicitarilor s-a incadrat in cel inregistrat in alte perioade similare din cursul anului, chiar cu trei la suta mai putin in acest sfarsit de saptamana, dar ca de luni dimineata apelurile s-au inmultit.

"Din totalul celor 1.400 de urgente, 44 au fost pentru come, mai ales alcoolice. De asemenea, au fost inregistrate de vineri noaptea si pana luni dimineata 284 de cazuri cu probleme digestive, 30 de cazuti in strada, 20 de nasteri, opt accidente rutiere de urgente, zece tentative de suicid, un numar de 77 de persoane avand depresii si stari de agitatie psihosomatica", a precizat medicul Alis Grasu, potrivit Mediafax.

Potrivit managerului SABI, in ultimele 24 de ore, au fost 1.005 solicitari, iar de luni dimineata numarul solicitarilor a crescut. "Probabil, cei care au mancat si au baut mai mult sau care nu au respectat indicatiile de prudenta, incep sa resimta acut excesele", a mai spus managerul SABI, dr Alis Grasu.

UPDATE! Avertizari de fenomene meteo periculoase in 4 judete... Bucuresti: A lovit doi politisti pentru ca si-au permis sa-l duca la IML...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x