Căutare Live

Vești bune pentru bucureșteni! Anunț important despre Serviciul de Ambulanță București

Ambulanța București a primit zece mașini noi, potrivit unui anunț făcut de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Ambulanța București a primit zece mașini noi, potrivit unui anunț făcut de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Firea a făcut declarații la sediul Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov, unde au fost recepționate primele zece ambulanțe din cele 106 recent achiziționate de Primăria Municipiului București pentru Serviciul de Ambulanță București – Ilfov.

„Într-o discuție cu doamna director general Alis Grasu am constatat faptul că timpul de așteptare la ambulanță este destul de mare, mult peste media europeană. Deoarece Serviciul de Ambulanță are puțin peste 100 de ambulanțe dintre care cele mai multe sunt epuizate fizic și au nevoie de îmbuntățiri, dotări, iar unele chiar retrase. De comun acord am demarat acest proiect. Primăria Capitalei primea dividendele cuvenite din contractele cu Apa Nova și am spus ca acei bani să meargă către acest departament”, a declarat Gabriela Firea.

Sursă video: Antena 3.

Pericol în Bușteni! O ursoaică și trei pui, filmați pe străzi - VIDEO... Un nou beneficiu pentru bugetari! Ce documente trebuie să depună salariații...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x