Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident, la Piteşti - VIDEO

O ambulanţă SMURD aparţinând ISU Argeş a fost implicată într-un accident rutier, duminică după amiază, pe o stradă din municipiul Piteşti, autospeciala care se deplasa la o intervenţie răsturnându-se după ce a fost lovită de un alt autoturism.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii ISU Argeş, accidentul a aut loc pe strada Republicii din Piteşti. Ambulanţa, care se deplasa ca un caz, a fost lovită de un autoturism, iar în urma impactului s-a răsturnat pe partea stângă. În momentul accidentului, în autospecială se aflau trei membri au echipajului SMURD şi un voluntar. În sprijinul acestora au intervenit alte două autosanitare, respectiv un echipaj SMURD specializat în terapie intensivă mobilă şi un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş. Primele date arată că echipajul aflat în ambulanţa răsturnată nu au suferit leziuni grave, precizează ISU Argeş.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri