Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

„Avem costume pentru zugravi, instalatori. Nu am fost instruiți”- Ambulanțierii din Gorj, acuzații grave în scandalul coronavirusului

Dezvăluiri șocante, în scandalul coronavirusului. Ambulanțierii din Gorj ar fi primit costume neconforme, pentru zugravi, instalatori. Acuzații grave la adresa DSP.

Liderul sindical al Ambulanței Gorj,Cristi Aldescu, susține că, pentru recoltări, au primit costume de grădinari. Mai mult, echipele de intervenție nu ar fi fost instruite de DSP.

„Referitor la conflict, eu consider că DSP ar trebui să transporte cadrele medicale pentru recoltare, dacă se impune mergem și noi. Niciun echipaj de la Ambulanța Gorj nu a refuzat să meargă la recoltări. Noi v-am prezentat niște costume pe care le avem în dotare, cu care trebuie să mergem la recoltări.

Acestea nu sunt conforme, ele sunt pentru zugravi, instalatori. Noi nu vrem să periclităm situația echipajelor pentru că automat dacă nu folosim o costumație adecvată și o protecție bună pentru echipaje vor fi probleme.

Eu am căutat și am intrat să văd instrucțiunile pentru care sunt folosite. Eu am discutat cu directorul medical de la noi și mi-a spus că acestea sunt costumele pe care le avem, iar DSP au alte costume, iar dacă e să mergem ne dau acele costume, însă și ei au aceleași costume. Noi nu am fost instruiți”, a declarat Cristi Aldescu, lider sindical Ambulanță Gorj.

Sursa: Antena 3

Recomandari