Antena Căutare

Amelia Antoniu, prim-solista Operetei Romane, in coma la Spitalul CFR

Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului National de Opereta, este in coma la Spitalul Universitar din Bucuresti. Artista, in varsta de 36 de ani, a fost internata la spitalul CFR 2 pentru o interventie minora, de cauterizare a unei rani pe colul uterin. Artista are acum septicemie.



Sotul artistei, Niculae Gament-Antoniu, spune ca era vorba de o operatie de rutina şi ca medicii l-au asigurat, imediat dupa operatie, ca interventia a fost finalizata fara probleme. Potrivit barbatului, exista banuieli ca sotia sa este in coma din cauza unei bacterii contractate in blocul operator, luand in calcul şi faptul ca anul trecut au mai fost raportate doua cazuri similare. Sotul Ameliei Antoniu a declarat ca o ancheta a autoritatilor abilitate va stabili de ce sotia sa este in coma.

Denisa Popovici, lider sindical Spitalul CF, considera ca vina pentru aceste cazuri si altele o poarta conducerea spitalului, acuzand faptul ca pacientii si salariatii trebuie sa cumpere materialele sanitare perisabile folosite in tratamente.

Foto: artactmagazine.ro

Aschia nu sare departe: Fiul lui Nati Meir, cercetat de Politie... Fiul lui Nati Meir, retinut pentru trafic de influenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x