Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Atenție, să nu faceți la fel! Amendă de 500 de lei în autobuz pentru o femeie care a făcut un gest necugetat

O ieșeancă a fost amendată cu suma de 500 de lei după ce se afla în autobuz fără nicio protecție în zona capului. Aceasta nu purta mască și se afla într-un spațiu public intens frecventat.

Atenție, să nu faceți la fel! Amendă de 500 de lei în autobuz pentru o femeie care a făcut un gest necugetat

Politistii locali si angajatii Companiei de Transport Public Iasi anunta ca au intensificat controalele in mijloacele de transport dupa ce multi ieseni incalca masurile de protectie si nu folosesc masca de protectie, care este obligatorie in tramvaie si autobuze.

Anchetă la unul dintre cele mai mari spitale din București. Motivul rușinos pentru care angajații au intrat în vizorul procurorilor

“Politistii locali au intreprins actiuni pentru mentinerea ordinii si linistii publice, precum si pentru diminuarea raspandirii virusului SARS-COV-2.

Echipele din cadrul Serviciului 4 Ordine publica au sanctionat contraventional, conform Legii 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cu amenda in valoare de 500 lei, pe numita V.A., intrucat a fost depistata intr-un autobuz apartinand C.T.P.

Iasi, fara a respecta masurile de protectie, respectiv nu purta masca de protectie”, spun reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Recomandari