Antena Căutare

Amendă record la o nuntă din România: 125.000 de lei! A participat și Nicolae Guță, alături de alte 80 de persoane

Polițiștii din județul Olt au împărțit amenzi usturătoare în valoare de 125.000 de lei la o nuntă din România la care a paticipat și Nicolae Guță alături de 80 de persoane, duminică seara.

Amendă record la o nuntă din România: 125.000 de lei! A participat și Nicolae Guță, alături de alte 80 de persoane
Amendă record la o nuntă din România: 125.000 de lei! A participat și Nicolae Guță, alături de alte 80 de persoane

În orașul Potcoava, din județul Olt, polițiștii au amendat 10 persoane, atât din organizatori ai nunții, cât și din participanți pentru nerespectarea prevederilor impuse de starea de alertă.

La aceeași nuntă ar fi participat și manelistul Nicolae Guță, potrivit ziare.com.

„În seara zilei de 19 iulie a.c., pe raza orașului Potcoava, polițiștii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare și alte cinci persoane au fost sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activități în spațiu închis pentru care au fost instituite interdicții”, se arată într-o informarea IPJ Olt.

Potrivit noilor reglementări luate odată cu prelungirea stării de alertă din 17 iunie 2020 un eveniment organizat în interior nu are voie să depășească mai mult de 20 de persoane, în timp ce la petrecerile organizate în aer liber nu au voie să participe mai multe de 50 de persoane, totul cu respectarea regulilor de protecție împotriva noului coronavirus.

„Evenimentele private în spații închise se vor putea desfășura cu participarea a cel mult 20 de persoane, iar în spații deschise, cu participarea a cel mult 50 de persoane.

Se vor relua, începând cu data de 15 iunie – așa cum, de altfel, a fost discutat cu reprezentanții industriei de retail, activitățile în centre comerciale, în mall-uri.

Începând cu data de 15 iunie, va fi permisă activitatea operatorilor economici în aceste centre comerciale, cu excepția restaurantelor, cafenelelor, sălilor de joc sau cinematografelor.

Vor fi reluate activitățile de administrare a ştrandurilor și piscinelor exterioare, precum și activitățile în sălile de sport și fitness și tratament balnear”, a declarat șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

În cadrul aceluiași document, Comitetul Național Pentru Situații de Urgență a anunțat, de asemenea, că obligativitatea purtării măștii în spațiile închise este obligatorie.

Cine poate intra în țară fără să stea în carantină. Pentru ce excepții poate fi suspendată măsura... România riscă să devină Brazilia Europei. Epidemiolog din Italia, avertisment după explozia de cazuri de COVID-19: ”Treb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x