Antena Căutare

A înjurat polițiști pe Facebook și s-a ales cu o amendă usturătoare! Câți bani este nevoit să scoată din buzunare

Un bărbat din Galaţi s-a ales cu o amendă usturătoare după ce i-a înjurat pe polițiștii locali din oraș, pe platforma de socializare Facebook.  

Un bărbat din Galaţi s-a ales cu o amendă usturătoare după ce i-a înjurat pe polițiștii locali din oraș, pe platforma de socializare Facebook.

Gălățeanul a lansat o avalanşă de injurii, expresii jignitoare şi calomnioase la adresa poliţiştilor locali şi a familiilor acestora pe Facebook.

Pentru toate acestea, bărbatul a primit o amendă de 1.000 de lei de la Poliţia Locală Galaţi.

Un alt gălăţean a primit o sancţiune similar, după ce a scris pe o reţea de socializare despre şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi că este „nazist” şi manifestă „un comportament dictatorial”, potrivit adevarul.ro.

Şi Poliţia Rutieră din Galaţi l-a amendat cu 900 de lei pe un bărbat care i-a adresat cuvinte jignitoare şi calomnioase unei agente de Poliţie pe pagina unui grup al şoferilor din Galaţi. Bărbatul era nemulţumit pentru că fusese amendat, considerând că acţiunea a fost nedreaptă şi abuzivă. Până la urmă s-a dovedit că şoferul în cauză confundase persoana, deoarece polițista pe care dădea vina în concediu în perioada când acesta presupunea că ea l-a amendat.

În anul 2017, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că reţelele de socializare reprezintă spaţiu public, iar postările pe acestea pot fi sancţionate conform legii.

Ce au descoperit medicii în sângele șoferului care a fost la un pas de a spulbera un copil, la Iași! Combinația care l-a... Un elev de 15 ani a pus la pământ un polițist, în timp ce mai multe colege de-ale lui râdeau! Momentul a fost filmat – V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x