Antena Căutare

Amenintare cu bomba pe aeroportul din Timisoara

In aceasta dimineata aeroportul international Timisoara a fost in stare de alerta. Un anonim a spus ca in doua aeronave sunt amplasate bombe.

UPDATE: Autorul amenintarii cu bomba a fost retinut

Un constantean in varsta de 49 de ani , Viorel Anghelescu, este cel care a asunat si a anuntat plasarea unei bombe la bordul avionului din Timisoara. El a fost ridicat de la domicilui si va fi adus la DIICOT Bucuresti pentru audieri. Viorel Anghelescu este ofiter in rezerva.


Amenintare cu bomba pe aeroportul din Timisoara

O cursa Wizzair cu destinatia Londra, care s-a reintors la sol si o cursa Carpatair care a sosit pe aeroport de la Bucuresti.


Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Anton Marin, a incercat sa aduca lamuriri. "Confuzia a pornit de la faptul ca amenintarea cu bomba viza o cursa Wizzair de Roma, dar aceasta cursa nu exista.

Tocmai plecase un avion al Wizzair spre Londra, iar urmatorul zbor catre Roma era al companiei Carpatair" - a explicat Anton Marin.

El a adaugat ca s-a primit un al doilea telefon, in care a fost rostit numele unui pasager care ajungea pe aeroportul din Timisoara cu o cursa Carpatair, de la Bucuresti.

"Aceasta cursa a aterizat in conditii de siguranta, iar pasagerii vor fi verificati" - a mai spus secretarul de stat pentru HotNews.

Sindicalistii Metrorex hotarasc, astazi, daca intra in greva pe 18 martie... Consultatiile fara programare la medicul de familie, contra cost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x