Antena Căutare

Amenintari de Ziua Nationala! Extremistii maghiari vor sa stopeze prin violenta manifestatia organizata de "Noua Dreapta"

Membrii unei grupari extremiste maghiare instiga la violenta de Ziua Nationala a Romaniei. Pe site-ul gruparii ultra-nationaliste, liderii organizatiei ii indeamna pe maghiari sa vina in numar mare la Miercurea Ciuc pe 1 Decembrie pentru a opri manifestatia organizata de „Noua Dreapta“. Gruparea este aceeasi care anul trecut, de Ziua Nationala a Romaniei a ars steagul tarii noastre la Sfantu Gheorghe.


Ultra-nationalistii maghiari sunt de parere ca Noua Dreapta va sarbatori, de fapt, pierderea Ardealului de catre Ungaria si instiga maghiarii sa vina in numar mare sa participe la o contra-manifestatie.

Membrii gruprii celor 64 de Comitate sunt aceeasi care, anul trecut, de Ziua Nationala a Romaniei au ars steagul tarii noastre la Sfantu Gheorghe. La contramanifestatia de 1 decembrie ca participa si presedintele extremistilor, László Toroczkai.




Eurostat: Romania, tara europeana cu cei mai putini obezi... Adrian Severin, atacat in public. Doua tinere i-au cerut demisia in timpul conferintei despre coruptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x