Antena Căutare

Amenzi de aproape un milion de lei, după controale ale poliţiştilor la unităţi deţinătoare de valori

Peste 3.800 de unităţi deţinătoare de valori au fost verificate de poliţişti, în perioada 9-31 decembrie, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 650 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape un milion de lei.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat la nivel naţional, în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului.

Astfel, s-au făcut controale la deţinătorii de valori şi prestatorii de servicii de profil şi s-a urmărit prevenirea depozitării valorilor în spaţii nesecurizate şi a realizării de transporturi de valori cu personal şi mijloace de transport care nu îndeplinesc cerinţele legale, precum şi verificarea planurilor de pază ale transporturilor de valori aprobate.

În perioada 9-31 decembrie, peste 500 de poliţişti au acţionat, în medie, zilnic, fiind verificate peste 3.800 de obiective (centre comerciale, centre de procesare a valorilor monetare, staţii de distribuţie a carburanţilor, casierii, autovehicule de transport valori).

În urma verificărilor, au fost aplicate 562 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile constatate în domeniul locurilor de depozitare a valorilor, în valoare de aproape 860.000 de lei, şi alte 89 de sancţiuni pentru neregulile constatate în domeniul transporturilor de valori, în valoare de 136.500 de lei.

Sursa : news.ro

Salariul minim pe economie 2020. Cu cât au crescut salariile în România... Tânăra bătută după ce a prins o cruce de Bobotează este o BOMBĂ SEXI, care adună medalii de aur! Ce va primi după incide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x