Antena Căutare

Amenzi de peste 9.000 lei şi peste 14 permise reţinute în Brăila

Polițiștii din Brăila au dat șoferilor amenzi usturătoare.

Într-o singură zi, poliţiştii rutieri din Brăila au dat amenzi mai multor conducători auto care nu au acordat prioritate la trecerile de pietoni.

În data de 28 octombrie, poliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni în valoare totală de 9.135 lei, iar ca măsură complementară au reţinut 14 permise.

Poliţiştii rutieri au pornit pe urmele şoferilor care “uită” să acorde prioritate la trecerile de pietoni, uneori provocând accidente grave, chiar mortale, doar pentru că erau prea grăbiţi. Permanent, oamenii legii acţionează pe raza întregului judeţ pentru creşterea gradului de disciplină rutieră în vederea diminuării numărului de accidente.

Astfel, în ziua de 28 octombrie, în intervalul orar 9.00 - 17.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au acţionat pentru prevenirea şi combaterea neacordării priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal.

“Cu această ocazie au fost aplicate 21 de contravenţii, în valoare totală de 9.135 lei, iar ca măsură complementară au fost retrase 14 permise de conducere pentru neacordarea de prioritate pietonilor”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Citește și: Oseminte găsite pe şantierul unei fântânii arteziene din Brăila

Citește și: S-a decis! Amenzi usturătoare pentru deținătorii de animale din Capitală

Olt: Fata de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală, a revenit acasă, spunând că a fo... Ei sunt cei 65 care au murit la Colectiv. Sa nu-i uitam, Dumnezeu sa-i odihneasca!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x