Antena Căutare

Amenzi în valoare de 324.000 de lei după controalele locurilor de joacă pentru copii

Inspectorii pentru Protecția Consumatorilor au dat amenzi în valoare de 324.000 de lei în urma controalelor care au vizat respectarea legale în exploatarea locurilor de joacă pentru copii. Acțiunea a fost efectuată la nivel național.

Inspectorii pentru Protecția Consumatorilor au dat amenzi în valoare de 324.000 de lei în urma controalelor care au vizat respectarea legale în exploatarea locurilor de joacă pentru copii. Acțiunea a fost efectuată la nivel național.

În cazul a aproximativ 70 de operatori economici a fost dispusă o măsură de oprire temporară a desfășurării serviciului până la remedierea neconformităţilor constatate.

Conform unui comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a fost desfășurată o acțiune care a vizat 275 de operatori economici din toate județele țării. Acțiunea a avut loc între 18 iunie- 2 iulie.

Au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale dintre care 103 avertismente şi 65 amenzi contravenţionale în valoare de 324.000 de lei.

Dosarul "Portul Constanţa": fostul senator Mircea Banias şi ceilalţi 38 de inculpaţi au fost achitaţi definiti... Bihor: incendiul a fost stins. 60 de pompieri cu zece autospeciale au intervenit pentru a stinge focul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x