Live acumBaieti de oras
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Amenzi în valoare de 324.000 de lei după controalele locurilor de joacă pentru copii

Inspectorii pentru Protecția Consumatorilor au dat amenzi în valoare de 324.000 de lei în urma controalelor care au vizat respectarea legale în exploatarea locurilor de joacă pentru copii. Acțiunea a fost efectuată la nivel național.

Inspectorii pentru Protecția Consumatorilor au dat amenzi în valoare de 324.000 de lei în urma controalelor care au vizat respectarea legale în exploatarea locurilor de joacă pentru copii. Acțiunea a fost efectuată la nivel național.

În cazul a aproximativ 70 de operatori economici a fost dispusă o măsură de oprire temporară a desfășurării serviciului până la remedierea neconformităţilor constatate.

Conform unui comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a fost desfășurată o acțiune care a vizat 275 de operatori economici din toate județele țării. Acțiunea a avut loc între 18 iunie- 2 iulie.

Au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale dintre care 103 avertismente şi 65 amenzi contravenţionale în valoare de 324.000 de lei.