Antena Căutare

Amenzile rutiere se vor plăti în funcție de avere! Cu cât ești mai bogat, cu atât vei scoate mai mulți bani din buzunar

Un proiect de lege mai vechi ar putea schimba modalitatea de aplicare a sancțiunilor șoferilor. Românii ar putea plăti pentru greșelile din trafic în funcție de câți bani câștigă.

Un proiect de lege mai vechi ar putea schimba modalitatea de aplicare a sancțiunilor șoferilor. Românii ar putea plăti pentru greșelile din trafic în funcție de câți bani câștigă.

Legea este formulată în așa fel încât și cei săraci, și cei bogați să resimtă la fel de puternic consecințele faptei pe care au comis-o. Înainte de amenda, autoritățile vor verifica ce impozit a plătit în anul care a trecut cel care a comis infracțiunea și-l vor taxa în funcție de avere.

Astfel, persoanele care au venituri cuprinse între 20.000 și 300.000 lei pe an și încalcă legea vor plăti pentru un punct de penalizare 2% din venit, potrivit libertatea.ro. În cazul în care veniturile în anul precedent depășesc 300.000 lei, punctul de amendă va fi de 1% din valoarea acestora.

Astăzi este ziua în care extremele se atrag. Racii întâlnesc o persoană interesantă. Horoscopul zilei, 23 septembrie... ”I-am spus să alerge soţului meu: Nu mă aştepta, du-te lângă băiat!” Părinții polițistului Gigină, mesaj emoționant pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x