Antena Căutare

An școlar 2018 - 2019. Ministerul Educației a făcut săli de clasă în containere

Sute de elevi din mai multe oraşe din ţară vor învăţa de anul acesta într-o altfel de şcoală. Containere sau buncăre, aşa cum le numesc părinţii copiilor.

Sute de elevi din mai multe oraşe din ţară vor învăţa de anul acesta într-o altfel de şcoală. Containere sau buncăre, aşa cum le numesc părinţii copiilor.

Nu foarte încântaţi iniţial de decizia autorităţilor, acum spun că sălile arată mai bine decât unele din şcolile reale. Aer condiţionat, spaţii largi, dulapuri şi calorifere noi.

A fost singura soluţie după ce la înscrieri au venit prea mulţi copii. În ultimii cinci ani, numărul elevilor de la şcoala 30 din Timisoara s-a dublat. Anul acesta numai clasele pregătitoare sunt 10.

Prea mulţi copii şi prea puţin spaţiu. Aşa se face că, peste câteva zile primul clopoţel va suna. în container. Sunt şase astfel de corpuri în curtea şcolii. Cu tablă interactivă, videoproiector, imprimantă, dulăpioare pentru ghiozdane şi spaţii moderne. E drept că, din afară, nu prea arată a şcoală.

Autorităţile locale din Timişoara vor acum să mai cumpere încă 30 de containere pentru alte trei şcoli. Dacă la noi mulţi încă privesc cu reticenţă containerele cu. catedră, în alte ţări sunt deja un succes. În Sydney, elevii unei şcoli internaţionale au ajuns vedete în presă cu şcoala lor inedită.

Categoriile de elevi care ar putea să beneficieze de gratuitate la transportul în comun! Anunțul făcut de autorități... Dezvăluiri teribile în cazul criminalei de la metrou! Cum a reușit să se salveze Alexandra, prima tânără împinsă în fața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x