Antena Căutare

ANAF, amenzi de până la 500 de lei pentru românii care au primit astfel de vouchere! Cum pot scăpa de sancțiune  

ANAF le va putea da amenzi de până la 500 de lei românilor care au primit vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei, dacă aceștia nu le declară la Fisc.

ANAF le va putea da amenzi de până la 500 de lei românilor care au primit vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei, dacă aceștia nu le declară la Fisc.

Astfel, românii care au primit vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei sunt obligați să depună în acest an Declaraţia Unică şi să plătească un impozit de 10% pentru acest venit, spun reprezentanți ai ANAF.

Declaraţia Unică poate fi însă depusă doar online, prin serviciul Spaţiu Privat Virtual (SPV), astfel că cei care nu au cont de SPV vor fi nevoiţi să-şi facă, precizează Profit.ro, citat de News.ro.

Amenda pe care ANAF o aplică celor care nu-şi respectă obligaţia de a depune Declaraţia Unică pentru voucherele pentru biciclete este cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei.

Astfel, aproximativ 25.000 de bucureşteni trebuie să depună Declaraţia Unică pentru voucherul din 2018 şi să achite impozitul de 50 de lei.

Primăria a acordat 5.000 de vouchere şi în 2017.

Sindromul, care face victime printre elevii din România: „Nu se mai pot concentra. Au simptome de persoane depresive”... Paște 2019. Ce prime vor da angajatorii din România și ce își doresc angajații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x