Antena Căutare

Ultimă oră! ANAF dă startul unui nou val de controale! Ce categorie de români este vizată

ANAF dă startul unui nou val de controale, implicând 100 de inspectori, pe o perioadă de peste trei luni, în operaţiunea „Tomis".

ANAF dă startul unui nou val de controale, implicând 100 de inspectori, pe o perioadă de peste trei luni, în operaţiunea „Tomis".

Operațiunea reprezintă o acţiune de monitorizare şi control a punctelor vamale Constanţa Port şi Constanţa Sud Agigea, a anunţat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Această operațiune a Fiscului vizează nu numai verificarea operaţiunilor de import, ci şi tranzacţiile ulterioare, respectiv livrarea, utilizarea, consumul pe teritoriul naţional şi livrarea intracomunitară ori exportul mărfurilor.

La punctele vamale din judeţul Constanţa, inspectorii vor verifica, în primul rând, dacă valoarea de import a bunurilor este cea reală fiind, totodată, prezenţi la verificarea lor fizică.

„Dacă se vor constata probleme, controlul va fi extins pe tot lanţul de tranzacţionare, respectiv asupra societăţilor care au contractat deja achiziţia bunurilor importate", susţin reprezentanţii ANAF.

Inconștiență maximă! Un șofer a intrat live pe Facebook, în timp ce conducea cu 200 de kilometri la oră și făcea depășir... Stradă Sforii din Braşov este adesea vandalizată de turişti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x