Antena Căutare

Povestea tristă a artistei de muzică populară. Anamaria Pop şi-ar fi pierdut soţul cu ceva timp în urmă

Anamaria Pop, interpreta de muzică populară, a murit astăzi într-un tragic accident de mașină. Ea a lăsat în urma ei doi copii îndurerați care nu vor mai avea cui să-i spună mamă, dar și multă durere pentru familie și pentru fani. 

UPDATE. Anamaria Pop şi-ar fi crescut singură cei doi copii, după ce soţul ei ar fi murit în urmă cu ceva timp, potrivit DCNews. De astăzi, cei doi băieţi au rămas singuri pe lume, fără nici un părinte alături de ei.

Anamaria Pop, interpreta de muzică populară, a murit astăzi într-un tragic accident de mașină. Ea a lăsat în urma ei doi copii îndurerați care nu vor mai avea cui să-i spună mamă, dar și multă durere pentru familie și pentru fani.

Fiul cei mare al artistei, în vârstă de 19 ani, a devenit anul acesta campion la skanderbeg.

Anamaria Pop a murit, artista se afla la volanul unui autoturism, iar într-un moment de neatenție a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stânga direcției de mers. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

Polițiștii au transmis primele date despre felul în care a murit Anamaria Pop: ”În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”.

Anamaria Pop a murit. Cei care au cunoscut-o, distruşi de durere... Alertă! Posibila prezenţă a unui nor radioactiv deasupra României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x