Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Anamaria Pop a murit. Cei care au cunoscut-o, distruşi de durere

Anamaria Pop era o iubită artistă de folclor în vârstă de 37 de ani. Aceasta mergea spre Baia Sprie, unde avea de susținut un recital pe scena din centrul orașului amplasată cu ocazia Zilelor Orașului Baia Sprie. Accidentul s-a produs pe DN1C pe raza localității Cicârlău, județul Maramureș.

Anamaria Pop era o iubită artistă de folclor în vârstă de 37 de ani. Aceasta mergea spre Baia Sprie, unde avea de susținut un recital pe scena din centrul orașului amplasată cu ocazia Zilelor Orașului Baia Sprie. Accidentul s-a produs pe DN1C pe raza localității Cicârlău, județul Maramureș.

Mesajele de condoleanțe curg pe pagina de Facebook a artistei Anamaria Pop. Nimănui nu îi vine să creadă că artista a murit.

”Ana, te-am văzut aseară ai facut cumpărături pentru copilașii tăi și azi să primesc vestea cumplită că tu nu mai ești printre noi, nu pot să cred Dumnezeu a decis să te așeze în ceata îngerilor!”,

”Sincere condoleante familiei, noi o asteptam sa cantam impreuna in aceasta seara... Dumnezeu sa o odihneasca in pace... Nu ne vine sa credem....”,

”Dumnezeu să te odihnească!”,

”Dumnezeu să te ierte, om bun! Condoleanțe familiei. Sincere regrete”,

”Nu pot să cred, e adevărat? Nouă ne-a cântat pe 15 la nuntă”.

Sursă: DCNews

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro