Antena Căutare

Cazul de la Caracal zguduie din temelii instituțiile statului. Cum au fost posibile ororile care au șocat o țară întreagă

Cazul de la Caracal este departe de a fi rezolvat și, în ciuda faptului că a stârnit numeroase reacții din partea oamenilor, n-au existat mulți oameni care să fie demiși ori care să fi ales să plece. 

”Trebuie să luăm măsuri drastice”, asta spunea ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istorie pe 26 iulie la Carcal. Și-a dat demisia după șase zile, văzând că scandalul escadalează. De asememenea, în aceeași seară l-a demis pe șeful poliției, Ioan Buda, aflat chiar lângă el, care nu a plecat din poliție, ci este tot șef la poliția de frontieră, de unde venise. De asemenea, alți doi polițiști s-au pensionat.

Familia Măceșanu reclama pe data 24 la postul de poliție de la Dobrosloveni faptul că fiica lor în vârstă de 15 ani a dispărut. Polițistul Vasile Marian, omul care i-a spus tatălui că fata să este posibil să fie plecată cu un băiat, a informat-o în acea seară pe Violeta Mirea, șefa Secției 2 de Poliție Rurală Osica de Sus, însă primele măsuri au fost luate pe 25 iulie, la 8.30 dimineața. Procedura îl obliga pe polițist să se deplaseze la domiciliul minorei și să constate dispariția ei, apoi să declanșeze imediat ancheta. N-a făcut-o!

Aflați mai multe detalii despre ororile de la Caracal, în clipul de mai sus!

Intervenţie dificilă a salvamontiştilor din Maramureş - un motociclist ceh a căzut într-o prăpastie; un elicopter a tran... Braşov: Ursoaică cu doi pui văzută la un tomberon, îndepărtată de jandarmi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x