Anchetă în județul Iași după ce maşina unui poliţist care a fost ameninţat a ars într-o parcare

Poliţiştii din oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, au demarat cecetări, după ce maşina unui agent din cadrul Poliţiei Rutiere din localitate a ars aproape în întregime, într-o parcare. Focul a fost stins de către pompieri, chemaţi la faţa locului de un bărbat alertat că flăcările riscau să se extindă la maşinile parcate în apropiere.

Maşina unui poliţist din oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, a luat foc, într-o parcare, şi a ars aproape în întregime. Agentul a fost ameninţat anul trecut de o persoană încă neidentificată, iar poliţiştii încearcă să stabilească dacă incendiul a fost un accident sau a fost provocat.

Poliţiştii din oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, au demarat cecetări, după ce maşina unui agent din cadrul Poliţiei Rutiere din localitate a ars aproape în întregime, într-o parcare.

Focul a fost stins de către pompieri, chemaţi la faţa locului de un bărbat alertat că flăcările riscau să se extindă la maşinile parcate în apropiere.

Una dintre variantele anchetatorilor este ca incendiul să fi fost cauzat de un scurtcircuit, dar este luată în calcul şi ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat, în condiţiile în care, anul trecut, agentul de poliţie respectiv a fost ameninţat, printr-un apel telefonic la dispeceratul instituţiei, cu incendierea maşinii personale.

Persoana care l-a ameninţat pe agentul de poliţie din Hârlău nu a fost încă identificată.

Pe de altă parte, maşinile altor doi poliţişti din localtate au fost incendiate în urmă cu câţiva ani.

Sursa : news.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri