Antena Căutare

Ancheta in penitenciarul Bistrita, dupa ce un detinut s-a intoxicat cu o substanta necunoscuta

Un detinut  din penitenciarul Bistrita s-a intoxicat cu o substanta necunoscuta. Tanarul de 28 de ani este mentinut acum in viata doar cu ajutorul aparatelor. Toata lumea incearca sa afle ce anume a inghitit barbatul si, mai ales, cum a ajuns substanta respectiva la el, in conditiile in care acesta era incarcerat.

Detinutul a mers la cabinetul medical din incinta inchisorii, acuzand o stare avansata de somnolenta. I s-au acordat ingrijiri, dar starea lui nu s-a ameliorat. Ba chiar barbatul a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, asa ca medicii din penitenciar au chemat o ambulanta de la Spitalul Judetean din Bistrita Nasaud.

Barbatului i-au fost prelevate probe biologice. Deocamdata, nu se stie clar care este substanta cu care s-a intoxicat acesta. “Exista institutii specializate si investigatii la care persoana privata de libertate va fi supusa pentru identificarea acestor aspect”, a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului.

Conducerea Penitenciarului Bistrita a deschis o ancheta in acest caz. Nu este exclusa varianta ca detinutul sa fi consumat substante interzise in incinta inchisorii.

Barbatul de 28 de ani este inchis din mai anul trecut si are de ispasit o pedeapsa de patru ani pentru furt calificat.

Bataie ca-n filme intr-o benzinarie din Botosani... Incendiu in centrul Capitalei: Un bloc a fost evacuat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x