Antena Căutare

Ancheta la Maternitatea Giulesti: Instalatia electrica de la reanimare, improvizata

Instalatia electrica din sectia de reanimare de la maternitatea Giulesti era improvizata, potrivit anchetatorilor. Nu se stie insa daca aceasta a fost cauza incendiului in urma caruia si-au pierdut viata patru bebelusi, iar alti sapte se zbat sa traiasca, la spitalul Grigore Alexandrescu.

Procurorul Marius Iacob a declarat miercuri ca mai multe echipe de specialisti in incendii si explozii au cercetat locul izbucnirii incendiului. Mai mult, se va efectua o perchezitie informatica si vor fi vizualizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere chiar inaintea izbucnirii focului, pentru a se afla cata vreme au fost lasati nesupravegheati copiii nou nascuti.

Asistenta care era de garda a declarat ca a lipsit o perioada scurta de timp din sala de reanimare.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 20 iulie o echipa de specialisti a verificat instalatia de aer conditionat de la Maternitatea Giulesti.

Audierile continua iar in cursul zilei de joi vor fi audiati parintii copiilor care au suferit arsuri, precum si personalul medical.

Proiect: Ministerul Sanatatii vrea sa le interzica medicilor sa lucreze si la stat si la privat... VIDEO! Un nou caz de malpraxis la spitalul din Slatina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x