Antena Căutare

Anchetă la o școală din Târgoviște după ce un profesor a lovit un elev: „Stătea cu capul pe bancă, iar profesorul a crezut că se uită la telefon!”

Anchetă disciplinară la Școala “Matei Basarab” din municipiul Târgoviște, după ce un elev de clasa a VI-a a fost lovit de profesorul de matematică. Incidentul ar fi avut loc în timpul unei ore.

Anchetă disciplinară la Școala “Matei Basarab” din municipiul Târgoviște, după ce un elev de clasa a VI-a a fost lovit de profesorul de matematică. Incidentul ar fi avut loc în timpul unei ore. Familia copilului spune că băiatul ar fi stat cu capul pe bancă, iar profesorul l-a acuzat ca se uita la telefon, deși telefonul era închis, în bancă. Profesorul i l-a confiscat, fără alte incidente. Însă, elevul a cerut aparatul la finalul orei. Atunci profesorul l-a pălmuit și a refuzat să-i returneze telefonul. Aparatul a fost adus, mai târziu, de diriginta clasei și înapoiat copilului.

Incidentul a fost confirmat pentru Gazeta Dâmboviței de către inspectorul șef al ISJ, profesorul Sorin Ion.

Noi scumpiri pentru români! Prețurile înregistrează creșteri considerabile! Pentru ce suntem nevoiți să plătim mai mult... Se schimbă culoarea roșie a semafoarelor. Autoritățile au anunțat schimbarea încă de mâine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x