Antena Căutare

Scene de violență extremă la Craiova. Două eleve de 13 ani, surprinse în timp ce se băteau

Scene de violenţă în Craiova! Protagoniste: două eleve ale unor şcoli de renume din oraş. Fetele s-au îmbrâncint, s-au lovit şi şi-au adresat injurii. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, iar poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce au văzut filmările. 

Imaginile teribile au apărut pe internet, iar polițiștii craioveni s-au sesizat din oficiu și fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a dispunerii măsurilor legale care se impun.

Astfel, până în prezent, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au identificat două minore de 13 ani, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu au avut o altercație fizică, în afara vreunei unități de învățământ.

Părinții minorelor nu au dorit să depună plângeri penale în cauză, însă polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională tatălui fetei care ar fi exercitat actele de violență.

De asemenea, persoanele implicate au fost avertizate cu privire la măsurile ce pot fi dispuse în situația în care vor mai fi implicate în astfel de altercații.

Românii care s-au întors din China, în carantină timp de două săptămâni. Oamenii spun că sunt sănătoși tun: ”Ne-au ținut... Alertă la Cluj, unde o însoțitoare de bord a intrat în contact cu doi bolnavi infectaţi cu virusul din China. Toți pasag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x