Anchetă de amploare, după ce fotograful împuşcat a fost plimbat între spitale, cu trei gloanţe în trup. Ministrul Sănătății a reacționat imediat!

 

"Este inadmisibil să plimbi un pacient între două spitale cu trei plăgi împuşcate în el." Este reacţia ministrului Sănătăţii după ce a aflat că un tânăr a fost plimbat 250 de kilometri. A aşteptat 17 ore să îi fie scoase cele trei gloanţe, deşi era în stare gravă.

Sunt anchete în cele două spitale care au pasat pacientul între ele. Anchetă fac şi procurorii, în satul din Bistriţa unde s-au tras focuri de armă şi unde ar fi avut loc o reglare de conturi în stil mafiot.

A fost împuşcat de şase ori. Mai întâi în spate, apoi în piept, când s-a întors să-şi înfrunte agresorul. Cei doi se întorceau din Ungaria şi urmau să treacă graniţa spre Republica Moldova. În Bistriţa aveau întâlnire cu o altă persoană.

Pentru victimă au urmat ore de chin în care a fost plimbat între spitale cu trei gloanţe rămase în trup. La Bistriţa nu a fost operat imediat. Medicii s-au temut de o complicaţie vasculară şi l-au trimis la Cluj Napoca. Acolo, însă, chirurgii au infirmat suspiciunea şi au considerat că poate fi tratat la Bistriţa. Abia seara a fost operat, după 17 ore!

„Am demarat o ancheta impreuna cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta, este un lucru inadmisibil sa plimbi un pacinet intre spitale, un pacient cu trei plagi impuscate!”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe