Antena Căutare

Durere fără margini! Tânără solistă de muzică populară, moartă la 18 ani. Andreea Rodiana avea cancer

Andreea Rodiana Fumu avea 18 ani și visa să aibă o carieră ca artistă. Cânta muzica populară, iar în urmă cu câteva luni a aflat că suferă de cancer. A luptat cu boala până în ultima clipă. Andreea a murit pe un pat de spital din Viena, acolo unde făcea chimioterapie. Andreea Rodiana Fumu avea 18 ani și visa să aibă o carieră ca artistă. Cânta muzica populară, iar în urmă cu câteva luni a aflat că suferă de cancer. A luptat cu boala până în ultima clipă. Andreea a murit pe un pat de spital din Viena, acolo unde făcea chimioterapie și urmează să fie adusă în țară pentru înmormântare.

Andreea Rodiana Fumu avea 18 ani și visa să aibă o carieră ca artistă. Cânta muzica populară, iar în urmă cu câteva luni a aflat că suferă de cancer. A luptat cu boala până în ultima clipă. Andreea a murit pe un pat de spital din Viena, acolo unde făcea chimioterapie și urmează să fie adusă în țară pentru înmormântare.

Mama și tatăl tinerei de 18 ani au anunțat pe Facebook că tânăra s-a stins din viață la Viena, unde aceasta urma un tratament. Valuri de comentarii și condoleanțe au venit din partea celor care au cunoscut-o pe Andreea și care i-au ascultat vocea de înger.

"Iubita noastra fiica Andreea Rodiana Fumu, a dat ultima reprezentatie pe scena vietii!

De astazi,iubita noastra, va canta pe cea mai mare scena,sus in ceruri,in fata unui auditoriu inegalabil.

Durere fără margini!  Tânără solistă de muzică populară, moartă la 18 ani. Andreea Rodiana avea cancer

Asa cum bine scria ea acum cateva luni in urma,ca a facut boala,,sa planga",a luptat in surdina ca un adevarat soldat disciplinat,executand fara tagada,toate comenzile primite,fara sa se planga,pana la ultima suflare.

Iti multumim fetita noastra iubita,ca timp de 18 ani,ne-ai ales sa iti fim parinti,pana cand Tatal Ceresc,te-a chemat la El!

Durere fără margini!  Tânără solistă de muzică populară, moartă la 18 ani. Andreea Rodiana avea cancer

Dorim sa multumim din suflet,echipei medicale din Viena,care au fost alaturi de ea pana la sfarsit,prietenilor din Viena,niste oameni fantastici care au fost alaturi de noi si nu in ultimul rand familiei,prietenilor,colegilor de servici,sefilor nostri care ne-au inteles pe tot parcursul acestui drum anevoios si voua tuturor,celor care ati cunoscut-o si indragit-o!

Trupul ei neinsufletit va fi repatriat Marti, 8 Octombrie si va fi depus la capela cimitirului Sf.Vasile iar inmormantarea va avea loc Joi.

Durere fără margini!  Tânără solistă de muzică populară, moartă la 18 ani. Andreea Rodiana avea cancer

Vom reveni cu detalii. Va multumim!", au anunţat rudele fetei, potrivit romaniatv.net.

Scene dramatice la Constanța. O bunică și cei doi nepoți, spulberați pe trecerea de pietoni de un taximetrist. Video... Accidentul din Ialomiţa. E doliu la Munteni Buzău. Arcada de la intrarea în sat, plină cu flori în memoria femeilor moar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x