Imagini cutremurătoare în Bistrița! Andrei, tânărul care a murit zdrobit de un stâlp, a fost condus la capelă de zeci de BMW-uri. Ce omagiu i-au adus prietenii - VIDEO

 

Andrei Pintican, tânărul inginer care și-a pierdut viața, marți seară, zdrobit de un stâlp, a fost condus de la morgă la o capelă din Bistrița de zeci de BMW-uri cu avariile pornite și claxonând. 

Andrei și-a pierdut viața, marți seară, după ce a intrat cu viteză în stâlpul de susținere al pasarelei de lângă ISU Bistriţa Năsăud.

Tragedia s-a produs la doar câteva ore după pronunțarea divorțului tânărului de soție.

Polițiștii din Bistrița au luat în calcul inclusiv varianta sinuciderii, mai ales că nu au găsit urme de frânare la locul accidentului, potrivit observator.tv.

Trupul lui Andrei a fost, până azi-dimineață, la morga Spitalului Județean pentru efectuarea necropsiei. Astăzi, acesta a fost preluat și depus la capela de pe strada Tărpiului.

Prietenii bistrițeanului au dorit să îi fie alături și în aceste momente. Așa că au însoțit mașina mortuară, de la spital, la capelă.

În drum, prietenii au oprit preț de câteva secunde la pasarelă, unde a avut loc tragicul eveniment. Au mai pus câteva flori și apoi au plecat spre capelă, potrivit bistriteanul.ro.

Prietenii lui Andrei au stabilit ca în această seară, la ora 18.00, să pună o cruce la locul accidentului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI