Antena Căutare

Andrei Gheorghe a murit! Reacțiile vedetelor după ce s-a aflat că omul de radio și televiziune s-a stins din viață! Andreea Berecleanu, mesaj sfâșietor: ”Regret dispariția lui...”

Cunoscutul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din viață subit, la vârsta de 56 de ani, din cauza unui stop cardiorespirator pe care l-ar fi suferit cu 12 ore înainte de a fi găsit. La scurt timp după aflarea veștii teribile au apărut numeroase reacții.

Vestea că Andrei Gheorghe s-a stins din viață la doar 56 de ani i-a cutremurat pe toți cei care l-au cunoscut, dovadă fiind numeroasele mesaje care au apărut pe rețelele de socializare.

"Era un om foarte sensibil, paradoxal, deși părea dur. Sunt foarte puțini oameni de radio care îmi vin așa, spontan, în minte, dar unul dintre ei este cu siguranță Andrei Gheorghe. Făcea cu pasiune totul, avea o minte extraordinară. La 56 de ani s-a stins o minte sclipitoare. Regret dispariția lui. ”, a declarat Andreea Berecleanu.

„Mi-a murit un prieten pe care l-am câștigat prea târziu (nici mie nu-mi plăcea până nu l-am întâlnit): Andrei Gheorghe. Mi-a lăsat iluzia că vom călători într-o vară în Columbia și vom dormi în hamace sub cerul liber și vom visa în culori care încă nu există. Rămas bun, comandante, te-am iubit chiar dacă nu ți-am spus-o niciodată. Ai fost un om liber și nu știu ce poate să devină mai mult un om. Condoleanțe familiei”, a scris jurnalistul și scriitorul Andrei Crăciun.

"Gheorghe era băiat mişto, era cool, era deştept, era șocant. Gheorghe era Killer. Midnight Killer. Gheorghe era unul dintre cei mai mişto oameni de radio pe care i-am cunoscut. Gheorghe a murit. Gheorghe a murit aşa cum s-a lansat, a murit la midnight. Midnight Killer... Păcat. Mare păcat. Radioul e trist. D-zeu să-l ierte pe Gheorghe", a scris Silviu Andrei.

„Acum toți își vor aminti de tine, cât de bun erai ce talent uriaș, bla bla bla... păi da, că nu și-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a șocat vestea și nu mai vreau să vorbiți despre profesioniști la trecut, lume care nu-ți pasă decât de cifre și bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut și pe Andrei Gheorghe....”, a scris Nuami Dinescu pe Facebook.

Cine a fost Andrei Gheorghe

Născut în Rusia, Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București. În 2002 și 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea "Gheorghe".

A avut un rol secundar în filmele 'Amen' (2002) al lui Costa Gavras, 'Tinereţe fără tinereţe' (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop 'Paraziţii' pentru albumul 'Irefutabil'. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit 'Dubla personalitate'.

În 2006 a publicat volumul 'Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraş', însoţit de un CD audio în colecţia 'Ego Publicistica' de la Editura Polirom.

Un bunic nervos din Bacău a găsit cea mai cumplită răzbunare! Ce i-a făcut omul nepotului său (VIDEO)... Andrei Gheorghe a murit! Fosta soție a omului de radio, mesaj cutremurător: ”Iubitul meu care nu mai ești aici…”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x