ANDREI GHEORGHE A MURIT! Ultima dorință a jurnalistului îi va fi îndeplinită de fosta soție. Românii: „Fii puternică, Codruța, Andrei e acum unde-i era locul: PRINTRE STELE!”

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Andrei Gheorghe va fi depus joi şi vineri la Galeria Mobius. Fosta soţie, Petruţa Gheorghe, i-a îndeplinit ultima dorință a urnalistului: aceea de a fi incinerat.  Incinerarea trupului neînsuflețit a lui Andrei Gheorghe va avea loc sâmbătă dimineaţă.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Andrei Gheorghe va fi depus joi şi vineri la Galeria Mobius. Fosta soţie, Petruţa Gheorghe, i-a îndeplinit ultima dorință a urnalistului: aceea de a fi incinerat. Incinerarea trupului neînsuflețit a lui Andrei Gheorghe va avea loc sâmbătă dimineaţă, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici​.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la vârsta de 56 de ani, va fi depus joi şi vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D.I. nr 2, sector 1, Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe pagina sa de Facebook.

ANDREI GHEORGHE A MURIT! Ultima dorință a jurnalistului îi va fi îndeplinită de fosta soție. Românii: „Fii puternică, Codruța, Andrei e acum unde-i era locul: PRINTRE STELE!”

"Salutare, Naţiune! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi, a plecat aşa cum a venit, ca o explozie care nu ştie să ceară voie la nimic. Fiul tău Andrei a fost şsi fiu rispitor şi cel mai blajin creştin. Fiul tău nu s-a temut să fie liber, să spună ce crede, să trăiască cum crede. Şi-a iubit copiii, familia, şi femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisa şi online-ul, filmele şi toate manifestările culturale inteligente. Iubea şi ştiinţa sau poate mai degrabă o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scăpat neiubit de Andrei. Şi da, ştia să certe pe măsura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel până la tine, Naţiune. Certa somând o schimbare, nu-i făcea plăcere, spera ca ceilalţi să înţeleagă, să evolueze, să crească, chiar şi împotriva dorinţei sau putinţei lor. Aşa era el, Naţiune, fiul tău Andrei, iubitul meu bărbat, minunatul lor tată, şi senzaţionalul vostru coleg mai mare, dar nu atât de mare încât să fi trebuit să plece... Stătea prost cu răbdarea, s-a grăbit...", este mesajul publicat pe contul său de fosta soţie, Petruţa Gheorghe.

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a marcat destine, a debutat destine, a enervat persoane şi personaje, a fost mărinimos, arogant, sincer, a fost o forţă, o gândire justă, a fost vocea FM-ului românesc: acestea sunt numai câteva dintre descrierile foștilor colegi în legătură cu Andrei Gheorghe.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri