Antena Căutare

Angajat al Penitenciarului Galaţi, confirmat cu coronavirus/ Poliţistul lucrează în sectorul operativ şi se face anchetă pentru stabilirea persoanelor cu care a intrat în contact

Un angajat al Penitenciarului Galaţi a fost confirmat cu coronavirus. Poliţistul lucrează în sectorul operativ şi se face anchetă pentru stabilirea persoanelor cu care a intrat în contact.

”Vă informăm că, astăzi, 01.07.2020, un angajat al Penitenciarului Galaţi a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asymptomatic”, a transmis, miercuri, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Instituţia precizează că poliţistul a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie.

”În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor. Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem”, a mai transmis ANP.

Sursa : news.ro

Vrancea: Un medic care a stat cinci săptămâni în spital infectat cu coronavirus face apel la tineri să respecte măsurile... Dâmboviţa: 13 angajaţi ai unui laborator de dulciuri, diagnosticaţi cu COVID-19/ Ei au intrat în contact direct cu alte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x