Căutare Live

Angajat al Primăriei sectorului 1, diagnosticat cu COVID-19

Un angajat al Primăriei sectorului 1 a fost diagnosticat cu COVID-19, anunţă Primăria, precizând că activitatea acestuia nu presupunea contactul direct cu cetăţenii.

”În decursul acestei săptămâni, un angajat al instituţiei noastre a fost confirmat pozitiv la testul de infectare cu COVID-19. Precizăm că sarcinile de serviciu ale colegului nostru nu implică interacţiunea directă cu cetăţenii”, conform unui comunicat postate pe site-ul Primăriei Sectorului 1.

Au fost luate măsuri de izolare la domiciliu a contacţilor direcţi ai acestuia - persoane din biroul în care şi-a desfăşurat activitatea, dar şi a altor persoane care au fost considerate contacţi - şi urmează ca aceştia să fie testaţi

Instituţia precizează că a continuat dezinfecţia prin nebulizare a tuturor spaţiilor clădirii şi că sunt respectate cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi.

Sursa: News.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... DIICOT - Două persoane au fost reţinute după ce au fost prinse în flagrant vânzând extasy...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri