Căutare Live

Angajat al Primăriei Suceava, confirmat cu coronavirus/ Primarul s-a izolat în birou

Un angajat al Primăriei Suceava a fost depistat cu coronavirus, fiind internat la Spitalul Judeţean. Primarul Ion Lungu s-a izolat în birou şi îşi continuă activitatea.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, luni, că salariatul Primăriei, originar din localitatea Bosanci, a fost testat şi confirmat cu coronavirus.

Angajatul Primăriei sucevene este internat în secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.
Edilul Ion Lungu a spus au fost luate măsuri în cadrul Primăriei privind limitarea interacţiunilor dintre angajaţi, adăugând că şi el este autoizolat în birou şi că rezolvă problemele telefonic şi online.

Totodată, primarul Lungu a făcut apel către locuitorii din municipiu să stea acasă în această perioadă.

”Staţi acasă acum. S-ar putea ca mâine să fie prea târziu. Nu suntem într-o situaţie ca în Italia sau în China când nu mai putem evita. Protejaţi viaţa dumneavoastră, protejaţi pe cei dragi, salvăm oraşul nostru, salvăm locurile de muncă, ne putem întoarce mai repede la o viaţă normală”, a spus primarul Ion Lungu, într-un mesaj adresat sucevenilor.

Edilul sucevean a mai afirmat că transportul în comun din oraş a fost limitat la 40 la sută din capacitate.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Date oficiale în România cu privire la numărul cazurilor de coronavirus...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri