Antena Căutare

Imagini scandaloase! Angajatele unui spital, filmate în timp ce mâncau semințe, în loc să ajute pacienții. Precizarea halucinantă a conducerii – Video

O înregistrare video din Spitalul de Urgență Alexandria arată cum pacienți care aveau nevoie de ajutor erau lăsați să aștepte de angajațe care, deși i-au observat, au decis să mănânce semințe și să vorbească între ele în continuare, fără să intervină.

O înregistrare video din Spitalul de Urgență Alexandria arată cum pacienți care aveau nevoie de ajutor erau lăsați să aștepte de angajațe care, deși i-au observat, au decis să mănânce semințe și să vorbească între ele în continuare, fără să intervină. Directorul acestei unități medicale a respins acuzațiile și a venit cu o precizare surprinzătoare.

Filmarea a fost realizată de o tânără care venise la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Teleorman.

Revoltată de atitudinea angajatelor spitalului, tânăra a publicat imaginile video pe platforma de socializare Facebook.

„Scriu la această oră, pentru că n-am mai suportat nesimţirea şi nepăsarea din Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. În timp ce pacienţii erau pe paturile de urgenţă, de la camera de gardă, aşteptând de minute bune (45 min) ca cineva să vină să le schimbe perfuziile ce erau terminate, ce făceau asistentele noastre? Vă spun eu: erau împărţite în două grupuri, unele stăteau de poveşti şi râdeau de mama focului, iar altele mâncau seminţe!”, a scris tânăra pe Facebook.

Dincolo de imaginile video, tânăra a publicat și o discuție pe care ar fi auzit-o între angajate ale spitalului.

„După aproximativ o oră, una din asistente a trecut pe lângă patul unui pacient şi a strigat către o altă asistentă: «Ce faci cu ăsta? Că i s-a terminat perfuzia, îi vine sângele înapoi în perfuzie!» Ea răspunde (foarte deranjată că a fost întreruptă din mâncatul seminţelor): «Ăla gras? Lasă-l (…) că a adormit!»”, a povestit Gina Ioana, despre dialogul infirmierelor.

Directorul Spitalului Judeţean din Alexandria, Alexandru Dobre, a explicat că femeile surprinse în imagini sunt personal auxiliar care spălau bolnavii.

În plus, directorul Spitalului Judeţean din Alexandria a spus că angajatele mâncau, de fapt, covrigi, nu semințe și că, nefiind vorba de o sesizare oficială, ancheta s-a închis în acest punct.

„Astăzi (miercuri – n.r.) am văzut şi eu filmarea. Am verificat. Nu mâncau seminţe, mâncau şi ele nişte covrigi. Am vorbit cu şefa de secţie, n-a fost nicio problemă nu ştiu ce să vă zic. Eu am citit la comentarii despre asta. Dar am verificat, nu mânca nimeni seminţe. Măsurile le-am luat, a fost chemată toată tura care era de serviciu, au fost întrebate, n-a fost nicio problemă. Pe filmare nu apare nimic din ce comentează doamna aia pe Facebook. Doamna poate să vină, să facă o plângere. Chiar nu îmi place”, a reacționat Alexandru Dobre.

VESTE MINUNATĂ pentru persoanele în vârstă. De acum, pot chema ajutor prin apăsarea unui BUTON!... GRAV! Numărul focarelor de pestă porcină a fost DEZVĂLUIT. În câte localități face ravagii virusul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x