Antena Căutare

Se schimbă totul pentru cadrele didactice! De când vor primi salarii compensatorii și bani pentru modernizarea locuințelor

Luna decembrie aduce vești bune pentru angajații din construcții, dar și pentru cadrele didactice, întrucât prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut un anunț neașteptat la începutul ședinței de Guvern.

Luna decembrie aduce vești bune pentru angajații din construcții, dar și pentru cadrele didactice, întrucât prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut un anunț neașteptat la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit acesteia, în perioada următoare va fi introdus salariul minim brut lunar în domeniul construcțiilor, care se va ridica la 3.000 de lei, precum ”și alte măsuri suplimentare pentru combaterea muncii la negru în acest sector”.

De asemenea, cadrele didactice vor primi două salarii brute pe an pentru dezvoltarea personală și pentru materiale didactice. Ba mai mult, este prevăzută acordarea unei sume de până la cinci mii de euro pentru achiziția și modernizarea unei locuințe pentru personalul didactic din mediul rural.

Printre altele, potrivit anunțului prim-ministrului va fi acordată o primă de instalare în cuantum de trei salarii medii brute pe economie pentru personalul didactic care se titularizează în mediul rural. Cadrelor didactice cu o vechime de minimum 30 de ani li se acordă la pensionare șase salarii medii brute pe economie.”, a conchis Dăncilă, conform biziday.ro.

Zile libere doar pentru o parte dintre români. Anunț de ultim moment despre minivacanța de 1 Decembrie... Se pregătesc schimbări majore în învățământ! Ministerul Educației vrea ca practica în liceu să fie obligatorie...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x