Antena Căutare

Angajatii Institutului ORL din Capitala au reluat protestele

Medicii nu doresc ca Spitalul ORL sa fie comasat cu Spitalul Universitar. Ei spun ca prin comasare cu Spitalul Universitar nu vor putea face performanta.

"Temerea e ca pierzand personalitatea juridica nu vor avea capacitatea asupra fondurilor. Dorim o discutie cu mininsterul, ni s-a promis dar nu a avut loc. Suntem cea mai unitate ORL din tara cu performanta in indicatori. Ne autofinantam nu avem datorii aici se specilizeaza zeci de persoane. Dorim o evaluare o discutie cu ministerul, vrem o comisie transparenta",


"Suntem ignorati in continuare. Cerem ministerului Sanatatii sa ne evalueze sa se uite la pacient sa ii spuna ca ii va priva de asistenta. Personalul e ingrijorat de pierderea locului de munca, nu avem o asigurare scrisa din partea cuiva ca ne vom pastra locul de munca, sunt doar vorbe. Cred ca in timp ne vom distruge"


Si pacientii s-au alaturat protestului medicilor. Ei spun ca nu doresc ca acest spital sa fie comasat pentru ca serviciile de care beneficiaza la Institutul ORL sunt foarte bune.

Ieri, mai multi angajati din sistemul sanitar, din toata tara, au protestat fata de decizia Ministerului Sanatatii de restructura spitalele. Cele mai multe unitati sanitare propuse spre comasare sunt din Arges (10 spitale), Prahova (10 spitale), Botosani (8 spitale), Constanta(7 spitale), Hunedoara(7 spitale), Brasov(7 spitale).

Cel mai tare dansator de breakdance din lume... Constanta: Mascatii au descins la o adresa gresita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x