Antena Căutare

Angajaţii Ministerului Justiţiei vor lucra, de marţi, în regim de telemuncă, după confirmarea unui al treilea caz de infectare cu coronavirus în instituţie

Angajaţii Ministerului Justiţiei vor lucra, începând de marţi, în regim de telemuncă, după confirmarea unui al treilea caz de infectare cu coronavirus în instituţie, fiind vorba de un angajat al direcţiei contencios. Măsura se aplică până în 21 aprilie, fiind exceptaţi însă ministrul secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informaţii clasificate, direcţia tehnologia informaţiei.

"Începând cu data de 14.04.2020, Ministerul Justiţiei va intra în regim de telemuncă până în data de 21.04.2020, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Excepţie de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informaţii clasificate, direcţia tehnologia informaţiei, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului", se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de MJ.

Noul caz a fost confirmat duminică seară, 12 aprilie, şi este un angajat al direcţiei contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din 9 aprilie.

Ministerul Justiţiei aminteşte că, în 10, 11 şi 12 aprilie sediul instituţiei a fost decontaminat succesiv prin nebulizare.

Ministerul Justiţiei a făcut anunţurile necesare către DSP Bucureşti în vederea luării tuturor măsurilor legale.

Un prim angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează în Departamentul de buget finanţe, a fost confirmat, joi, cu coronavirus. Persoana respectivă nu a mai fost la birou din 3 aprilie. Joi seară, MJ a anunţat că un al doilea angajat, care lucrează la direcţia de contencios, a fost confirmat cu coronavirus.

Sursa : news.ro

O tânără a murit la 21 de ani după ce a contractat coronavirus. Fata urma să fie supusă unui transplant de ficat: ”Sunte... Cum se circulă cu trenul, pentru asigurarea protecției călătorilor, în perioada stării de urgență: „Se aplică regula un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x